Το κέτο γκρουπ πρόγραμμα 3

Ένα εντατικό πρόγραμμα 6 εβδομάδων για την σωστή ισορροπία της κετογονικής

Τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα;

Τι είναι η κετογονική;

  • Η κετογονική δίαιτα είναι μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, που επιτρέπει στο σώμα μας να χρησιμοποιεί το ίδιο μας το λίπος για ενέργεια.
  •  Με τη κετογονική θα αποβάλλουμε από τη διατροφή τα γλυκά, τη ζάχαρη, και όσα φαγητά είναι υψηλά στο γλυκαιμικό δείκτη. Η διατροφή θα περιέχει κυρίως πρωτεΐνη, σαλάτες και λαχανικά.

Σε διαβεβαιώνω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία!

Περίληψη του Προγράμματος

Διάρκεια

6 Weeks

Επόμενο Ξεκίνημα

(on demand)

Τιμή

€229 €199

Γλώσσα

Ελληνικά

Επίπεδο

Για προχωρημένους

Η δομή του προγράμματος

Το γκρούπ θα είναι 10 ατόμων

6 εβδομάδες διάρκεια

Το πρόγραμμα θα είναι εντατικό. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε στόχους με λεπτομερείς οδηγίες που θα σου επιτρέψουν να εξασκηθείς, να μάθεις και να χτίσεις καινούργιες συνήθειες. 

Συνερδίες στο διαδίκτιο

Κάθε εβδομάδα θα βρίσκεται όλο το γκρουπ μαζί, να συζητήσουμε την πρόοδο, τις δυσκολίες και τους επόμενους στόχους. Και εκεί βρίσκεται η επιτυχία του προγράμματος. Θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών να δημιουργήσουμε σωστές εμπειρίες. Παράλληλα θα υπάρχουν ασκήσεις, άρθρα για διάβασμα και διατροφικό πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα

Θα σου παρέχουμε

Θα έχουμε μια εβδομαδιαία συνεδρία όπου θα συζητάμε τους στόχους της εβδομάδας και πώς θα τους πετύχουμε.

Θα έχουμε 6 μαθήματα. Κάθε μάθημα θα καλύπτει μια θεματολογία με συγκεκριμένους στόχους, συμβουλές και οδηγίες. Παράλληλα σε κάθε μάθημα θα υπάρχουν άρθρα που θα παρέχουν καλύτερη κατανόηση για το θέμα της εβδομάδας.

Θα έχουμε κάθε εβδομάδα ομαδικές ασκήσεις

Θα υπάρχει διατροφικό πρόγραμμα, γευστικές συνταγές ενώ με την χρήση του Cronometer θα μάθεις πώς να παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι.

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Η γνωριμία μου με το αντικείμενο της διαλειμματικής νηστείας και της κετογονικής διατροφής έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μειωμένης προσοχής που έδινα στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Είχα αρχίσει δυστυχώς να παρατηρώ αρνητικές αλλαγές στο σώμα μου, είχα βάλει επιπλέον κιλά, ακόμα κι αν, όπως πίστευα τότε, η διατροφή μου δεν ήταν άσχημη. Ανακάλυπτα καθημερινά ότι “ξέμενα” από ενέργεια, ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να διατηρώ την συγκέντρωση μου, κλπ. 

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι για την υγεία μας οι καθημερινές μας συνήθειες. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής αλλά και για την επίτευξη όλων των στόχων μας. 

Πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Η αυτοεκπλήρωση προκύπτει όταν μοιράζεσαι, συμβουλεύεις και νοιάζεσαι για τους άλλους και αυτό είναι που θέλω να πετύχω με το ketOntrack. Να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου, να βοηθήσω και συμβάλλω στο ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Το πρόγραμμα

LESSON 1 - Το ΡΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Θα μάθουμε για το κρέας

Lesson 2 - Χοληστερινη

Θα μάθουμε τι κάνει μια διατροφή προβληματικη για την υγεια μας

LESSON 3 - Γυμναστικη

Πώς να συνδιάζουμε τη κετογονική και τη γυμναστική

LESSON 4 - Ινσουλινο αντισταση

Ποια είναι τα επίπεδα των δεικτών σε μια κετογονική

LESSON 5 - ΚΕΤΟΝΙΑ

Ζήστε την μαγεία της κέτοσης

LESSON 6 - κετο και γονιδια

Η διατροφή και τα γονίδια μας

Not sure? Not a problem

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Subscribe to our weekly newsletter focusing on gaining that optimal health. The newsletter features the latest ketOntrack news, articles and thoughts around health, tasty recipes, product recommendations, and much more.