Διατροφή για παιδιά

Η σωστή ισορροπία στην διατροφή ξεκινάει από όταν είμαστε παιδιά!

Τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα για παιδιά

Τι είναι η κετογονική;

  • Η κετογονική δίαιτα είναι μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, που επιτρέπει στο σώμα μας να χρησιμοποιεί το ίδιο μας το λίπος για ενέργεια.
  •  Με τη κετογονική θα αποβάλλουμε από τη διατροφή τα γλυκά, τη ζάχαρη, και όσα φαγητά είναι υψηλά στο γλυκαιμικό δείκτη. Η διατροφή θα περιέχει κυρίως πρωτεΐνη, σαλάτες και λαχανικά που θα δώσει στα παιδιά όλη την ενέργεια που χρειάζονται

Σε διαβεβαιώνω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία!

Περίληψη του Προγράμματος

Διάρκεια

Με τον μήνα

Ηλικίες

12-18

Τιμή

€99 / μήνα

Γλώσσα

Ελληνικά

Επίπεδο

Για όλα τα παιδιά

Η δομή του προγράμματος

Personal coaching για παιδιά

Χρήση Padlet

Ολο το περιεχόμενο που απαιτείται θα βρίσκεται στο Padlet. Θα υπάρχουν ασκήσεις, άρθρα για διάβασμα και διατροφικό πρόγραμμα.

Συνερδίες στο διαδίκτιο

Κάθε εβδομάδα θα συζητητάμε την πρόοδο, τις δυσκολίες και τους επόμενους στόχους μας σε ζωντανές Ζοομ συνερδρίες. Και εκεί βρίσκεται η επιτυχία του προγράμματος. Μέσα από συζητήσεις θα χτίσουμε τις σωστές συνήθειες και βάσεις.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα

Θα σου παρέχουμε

Θα έχουμε μια εβδομαδιαία συνεδρία όπου θα συζητάμε τους στόχους της εβδομάδας και πώς θα τους πετύχουμε.

Θα έχουμε κάθε εβδομάδα στο Padlet απλές ασκήσεις άρθρα

Θα υπάρχει διατροφικό πρόγραμμα, γευστικές συνταγές ενώ με την χρήση του Cronometer θα μάθεις πώς να παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι.

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Γειά σου. Με λένε Παναγιώτη και είμαι τυχερός να έχω 2 κόρες, την Μαρτίνα 15, και την Ντανιέλλα 12.

Αυτές οι ηλικίες είναι πολύ ευαίσθητες αλλά παράλληλη πολύ σημαντικές για βοηθήσουμε σαν γονείς να βάλουν τα παιδιά τις σωστές βάσεις. Και πιστεύω πως είναι η ευθύνη μας σαν γονείς να δώσουμε στα παιδιά μας τα σωστά ερεθίσματα.

Η γνωριμία μου με το αντικείμενο της  διατροφής έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μειωμένης προσοχής που έδινα στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Είχα αρχίσει δυστυχώς να παρατηρώ αρνητικές αλλαγές στο σώμα μου, είχα βάλει επιπλέον κιλά, ακόμα κι αν, όπως πίστευα τότε, η διατροφή μου δεν ήταν άσχημη. Ανακάλυπτα καθημερινά ότι “ξέμενα” από ενέργεια, ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να διατηρώ την συγκέντρωση μου, κλπ. 

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι για την υγεία μας οι καθημερινές μας συνήθειες. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής αλλά και για την επίτευξη όλων των στόχων μας. 

Πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Η αυτοεκπλήρωση προκύπτει όταν μοιράζεσαι, συμβουλεύεις και νοιάζεσαι για τους άλλους και αυτό είναι που θέλω να πετύχω με το ketOntrack. Να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου, να βοηθήσω και συμβάλλω στο ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Not sure? Not a problem

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Subscribe to our weekly newsletter focusing on gaining that optimal health. The newsletter features the latest ketOntrack news, articles and thoughts around health, tasty recipes, product recommendations, and much more.