Κλείσε την συνεδρία σου

Μια συνεδρία για να συζητήσεις ότι θέμα σε απασχολούν και να πάρεις συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις

Κλείσε τη συνεδρία σου

Η συνεδρία

Θα είμαστε μαζί σου!

Διάρκεια

45 λεπτά

Ώρα και μέρα

Κλείσε την μέρα που σε βολεύει

Τιμή

€50

Γλώσσα

Ελληνικά

Επόμενα βήματα

  1. Όταν αγοράσετε τη συνεδρία θα λάβετε ένα email που θα σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα.
  2. Θα χρειαστεί επίσης να δώσετε τόσες περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σας και για το τι θέλετε να αντιμετωπίσετε, ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη συνεδρία.
  3. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιδιωτικό, ήσυχο περιβάλλον για να σας επιτρέψει να συζητήσετε τι είναι σημαντικό για εσάς!
  4. Ως αποτέλεσμα της συνεδρίας θα λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως.
it's all about trust

Το να βρεις κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς και να βασιστείς, για να αλλάξεις την υγεία σου, να ανοιχτείς και να μοιραστείς προσωπικά θέματα δεν είναι εύκολο.

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Είμαι πιστοποιημένος nutritional coach και personal trainer.

Κάνω διαλειμματική νηστεία και κετογονική εδώ και 10 χρόνια, μετά από χρόνια που δεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Άρχισα να παρατηρώ αλλαγές στο σώμα. Είχα βάλει κιλά παρόλο που η διατροφή μου δεν είχε αλλάξει πολύ. Ανακάλυψα ότι είχα όλο και περισσότερες ενεργειακές ατυχίες, ολοένα και λιγότερη ενέργεια και είχα δυσκολίες να παραμείνω συγκεντρωμένος.

Μέσα από το δικό μου ταξίδι συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι οι καθημερινές μας συνήθειες για την υγεία. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και την επίτευξη όλων όσων φιλοδοξούμε.

Πιστεύω ακράδαντα στην προσωπική δέσμευση με όλους τους πελάτες μου σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους που μεταμορφώνει το ταξίδι τους για να αποκτήσουν την εμπειρία, τη γνώση και τις πεποιθήσεις που χρειάζονται. Πιστεύω ότι το να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να νιώθουμε καλύτερα είναι τα κλειδιά που θα μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους μας.

Why you should START

Τι λένε οι πελάτες μας

Επένδυσε στον εαυτό σου!