Μύθοι και διατροφή

Ένα εντατικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων για τους μύθους της διατροφής, τον μεταβολισμό μας και τι πρέπει να προσέχουμε

Τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα;

Γιατί να ξεκινήσεις

  • Γιατί υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από τη διατροφή που πρέπει να γνωρίζεις. Αυτά που ξέρουμε γύρω από το κρέας, τη χοληστερίνη και όχι μόνο ίσως δεν είναι έτσι.
  • Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζεις τους πιο σημαντικούς αιματολογικούς δείκτες να κρίνουμε την υγεία μας και τον μεταβολισμό μας.

Σε διαβεβαιώνω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία!

Περίληψη του Προγράμματος

Διάρκεια

4 Weeks

Επόμενο Ξεκίνημα

20.06.2023

Τιμή

€229 €99

Γλώσσα

Ελληνικά

Επίπεδο

Για όλους

Η δομή του προγράμματος

Σε ένα κλειστό γκρουπ λίγων ατόμων

4 εβδομάδες διάρκεια

Το πρόγραμμα θα είναι εντατικό. Κάθε εβδομάδα θα συζητάμε μια διαφορετική θεματολογία να μάθεις και να χτίσεις χτίσεις την άποψη σου γύρω από την διατροφή. 

Συνερδίες στο διαδίκτιο

Κάθε εβδομάδα θα βρίσκεται όλο το γκρουπ μαζί, να συζητήσουμε σαν ομάδα. Θα έχουμε παράλληλα ασκήσεις για να βοηθήσουν όλους να εμβαθύνουν στο θέμα της εβδομάδας. Και εκεί βρίσκεται η επιτυχία του προγράμματος. Θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών. Παράλληλα θα υπάρχουν άρθρα για διάβασμα και διατροφικό πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα

Θα σου παρέχουμε

Θα έχουμε μια εβδομαδιαία συνεδρία όπου θα συζητάμε τους στόχους της εβδομάδας και πώς θα τους πετύχουμε.

Θα έχουμε 4 μαθήματα. Κάθε μάθημα θα καλύπτει μια θεματολογία με συγκεκριμένους στόχους, συμβουλές και οδηγίες. Παράλληλα σε κάθε μάθημα θα υπάρχουν άρθρα που θα παρέχουν καλύτερη κατανόηση για το θέμα της εβδομάδας.

Θα έχουμε κάθε εβδομάδα ομαδικές ασκήσεις

Θα υπάρχει διατροφικό πρόγραμμα, γευστικές συνταγές ενώ με την χρήση του Cronometer θα μάθεις πώς να παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι.

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Είμαι nutritional coach και personal trainer.

Η γνωριμία μου με το αντικείμενο της διαλειμματικής νηστείας και της κετογονικής διατροφής έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μειωμένης προσοχής που έδινα στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Είχα αρχίσει δυστυχώς να παρατηρώ αρνητικές αλλαγές στο σώμα μου, είχα βάλει επιπλέον κιλά, ακόμα κι αν, όπως πίστευα τότε, η διατροφή μου δεν ήταν άσχημη. Ανακάλυπτα καθημερινά ότι “ξέμενα” από ενέργεια, ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να διατηρώ την συγκέντρωση μου, κλπ. 

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι για την υγεία μας οι καθημερινές μας συνήθειες. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής αλλά και για την επίτευξη όλων των στόχων μας. 

Πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Η αυτοεκπλήρωση προκύπτει όταν μοιράζεσαι, συμβουλεύεις και νοιάζεσαι για τους άλλους και αυτό είναι που θέλω να πετύχω με το ketOntrack. Να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου, να βοηθήσω και συμβάλλω στο ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Το πρόγραμμα

LESSON 1 - Μεταβολισμος

Ποια είναι τα επίπεδα των δεικτών και τι πρέπει να προσέχουμε

Lesson 2 - Χοληστερινη

Θα μάθουμε τι κάνει μια διατροφή προβληματικη για την υγεια μας

LESSON 3 - Το ΡΙΣΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Θα μάθουμε για το κρέας

LESSON 4 - Γυμναστικη

Πώς να συνδιάσουμε τη διατροφή και τη γυμναστική

Not sure? Not a problem

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Subscribe to our weekly newsletter focusing on gaining that optimal health. The newsletter features the latest ketOntrack news, articles and thoughts around health, tasty recipes, product recommendations, and much more.