Μάθε κετο εύκολα και απλά

Ο πιο ευκολος τρόπος να πετύχεις

Μάθε κέτο εύκολα

Ο μοναδικός τρόπος να μάθεις κετογονική και διαλειμματική!

Σου παρέχουμε ότι χρειάζεσαι

52 καθοδηγούμενες κάρτες

Κατευθείαν στο σπίτι σου με ότι χρειάζεσαι για να κάνεις την κετογονική τρόπο ζωής

Αρθρα και βίντεο

20+ βίντεο και άρθρα για να χτίσεις την γνώση σου

Ζωντανές συναντήσεις

Κάθε εβδομάδα ζωντανές Zoom συναντήσεις με την ομάδα του ketOntrack (Δωρεάν για 2 μήνες)

Αξίζει να δοκιμάσεις

Γιατί κετογονική

Η Σοφία Δελούδη, συγγραφέας του “Food for Health” λέει

Θεωρώ το “Μάθε κετο εύκολα και απλά μοναδικό! Αγόρασε το και δεν θα μετανιώσεις!

Ο Παναγιώτης είναι ένας καταπληκτικός coach, που έχει μεταφέρει χρόνια εμπειρίας σε ένα πρόγραμμα με εύκολο και κατανοητό τρόπο για όλους.

Πως δουλεύει

Το “Μάθε κετο εύκολα και απλά” είναι ο πιο εύκολος πλέον τρόπος να κάνεις κετογονική. Με ένα καθοδηγούμενο πρόγραμμα, βασισμένο σε μια σειρά καρτών που θα σε καθοδηγούν βήμα-βήμα πως να υλοποιήσετε την κετογονική και να αποφύγετε όλες τις δυσκολίες.

Μάθε κέτο εύκολα και απλά

Το πρόγραμμα σου παρέχει οτι χρειάζεσαι!

Ξεκάθαρες οδηγίες

70 πανέμορφα σχεδιασμένες κάρτες για να σε καθοδηγήσουν μέσα από 7 βήματα στο να μπεις σε κέτοση και να κάνεις διαλειμματική.

Οι κάρτες είναι χωρισμένες σε 4 κατηγορίες. 

 • Μαθαίνω τον εαυτό μου
 • Αναλαμβάνω δράση
 • Μαθαίνω τον εαυτό μου
 • Σημειώνω και μαθαίνω

Σε κάθε βήμα θα έχεις συγκεκριμένο στόχο με τον οποίο θα πρέπει να εξοικειωθείς έχοντας στην διάθεση σου. 

 • Απλές οδηγίες, τι να κάνεις και τι να μην κάνεις.
 • Το διατροφικό σου οδηγό
 • Θεματολογία σε σχέση με το στόχο
 • Συνταγές

Χτίσε την γνώση σου

Μέσα από κάθε στόχο είναι σημαντικό να μάθεις όχι μόνο το πως αλλά και το γιατί. Η επιτυχία σου θα είναι δεδομένη όταν πειστείς γιατί η κετογονική είναι πλέον τόσο διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο.

Αν θες να εμβαθύνεις περισσότερο μπορείς να πας στο πόρταλ και να βρεις αναλυτικά άρθρα και βίντεο για όλα τα θέματα.

Θα είμαστε συνεχώς μαζί σου

Θα βρείς την πρόσκληση στο πόρταλ όπου κάθε εβδομάδα θα μπορείς να πάρεις μέρος στις ζωντανές συνεδρίες τις κοινότητας μας

 • Ζωντανές συναντήσεις κάθε εβδομάδα
 •  Παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα
 • Καλεσμένοι
 • Ερωτήσεις και απαντήσεις

Εργαλεία που θα χρησιμοποιείς

Keto Mojo

A nutritional dense diet & balance is all your body need. Interactive cooking with fresh local products

Cronometer

Understand what exercise is right for you. Try out Yoga and more

Keto Stix

Regenerate your body & mind every day

ευκολα και απλά!

Βάλε τη κετογονική στη ζωή σου

KETO με τον Παναγιώτη

Είμαι πιστοποιημένος προπονητής N1 Precision Nutrition, EREPS Personal Trainer και ιδρυτής του ketOntrack. Είμαι παθιασμένος με την υγεία και να βοηθάω τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επανέλθουν στο σωστό δρόμο.

“Ασχολούμαι προσωπικά με όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για να τους βοηθήσω να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους για να αποκτήσουν την εμπειρία, τη γνώση και την πεποίθηση για να υποστηρίξουν τις συνήθειές τους που αλλάζουν τη ζωή.

Ως προπονητής, πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να πετύχεις τους στόχους σου. Για να το πετύχω αυτό, ακολουθώ μια ολιστική προσέγγιση της υγείας που βασίζεται σε 5 πυλώνες και πάντα σε μια προσέγγιση βήμα προς βήμα.

Κάνω κετο για σχεδόν μια δεκαετία τώρα και καθοδηγώ τους πελάτες να βιώσουν τα ίδια οφέλη που πήρα από αυτόν τον τρόπο ζωής. Στην πορεία έμαθα, άλλαξα, προσάρμοσα και αναθεώρησα πολλές από τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις μου για τη διατροφή.”

Συχνές ερωτήσεις

Πιστεύουμε πως η κετογονική είναι για όλους γιατί είναι ένα τρόπος διατροφής που στηρίζεται σε ολόκληρες και μη επεξεργασμένες τροφές!  Η διαφορά αυτού του προγράμματος, από ότι άλλο έχεις ακούσει, είναι ότι θα μπεις σε κέτοση με τον σωστό τρόπο και δεν θα έχεις πισωγυρίσματα. Είναι σημαντικό να δώσουμε την ευκαιρία στο σώμα μας να χρησιμοποιεί λίπος σαν ενέργεια και αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Φυσικά, αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας πρέπει να  ενημερώσεις τον γιατρό σου.

Το πρόγραμμα θα σου προσφέρει συγκεκριμένες διατροφικές επιλογές, ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεσαι. Την πρώτη εβδομάδα, θα έχεις ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις. Αργότερα, θα βρίσκεις όλες οι τις επιλογές σου στην κάρτα “Βέλτιστες διατροφικές επιλογές” . Παράλληλα κάθε εβδομάδα θα μπορείς να βρεις μια κάρτα, με μια εύκολη κετογονική συνταγή την οποία μπορείς να εντάξεις στο μενού της εβδομάδας. Ελπίζω να συμφωνείς πως δεν γίνεται να έχουμε προγράμματα διατροφής γιατί κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες αλλά και προτιμήσεις. Η προσέγγιση που χρησιμοποιούμε θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να μαγειρεύεις νόστιμα κετογονικά φαγητά με υλικά που αρέσουν ώστε να γίνει η μαγειρική μια ευχάριστη διαδικασία!

Και φυσικά, γίνεται. Το πρόγραμμα υποθέτει ότι θα τρώς ζωική πρωτείνη γιατί πιστεύουμε πως είναι το ιδανικό για πάρουμε όλα τα θρεπτικά που χρειαζόμαστε, αλλά θα παρέχει και πολλές επιλογές που είναι χορτοφαγικές. Στο πρόγραμμα θα βρεις ένα πλήρως αναλυτικό έντυπο συγκεκριμένα για σένα.

Ναι φυσικά και γίνεται. Αν δουλεύεις σε γραφείο είναι ιδανικό να έχεις τις κάρτες πάντα μαζί σου που θα σε καθοδηγούνε όπου και να είσαι! Όσον αφορά το μαγείρεμα από την στιγμή που καταλάβεις ποιά είναι η διατροφική σου βάση τότε μπορείς να την εφαρμόσεις ακόμα και αν τρως από έξω.  Φυσικά όμως θεωρούμε ιδανικό να μαγειρεύεις στο σπίτι σου. Είναι πολύ πιο φτηνό, θα τρώς καλύτερης ποιότητας τροφές και θα μπορείς να ελέγχεις πιο εύκολα τις ποσότητες των μακροθρεπτικών που τρως. Αλλά καταλαβαίνουμε πως πολλοί δεν έχουν χρόνο και για αυτό προτείνουμε εύκολες συνταγές που μπορείς να φτιαχνεις για να κρατήσουν για περισσότερες μέρες.

Το πρόγραμμα θα σε καθοδηγήσει ώστε να νιώθεις ενέργεια ακόμα και όταν κάνεις νηστεία. Κατά την διάρκεια της νηστείας θέλουμε να καίμε το ίδιο μας το λίπος για ενέργεια. Οταν αυτό γίνει τότε δεν θα έχουμε πείνα παρά μόνο όταν είναι πραγματικά η ώρα να φας.

Ναί. Εάν εξακολουθείτε να γυμνάζεστε και να τρώτε αρκετή πρωτεΐνη τότε θα δώσετε όλα τα σωστά σήματα στους μύες και θα έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για προπόνηση.

Όχι. Μελέτες δείχνουν ότι οι βραχυπρόθεσμες νηστείες ενισχύουν πραγματικά τον μεταβολισμό έως και 5%. Η νηστεία όταν γίνεται σωστά είναι ένας ελαφρύς στρεσογόνος παράγοντας που θα ενεργοποιήσει ορμόνες όπως η νορεπινεφρίνη για να μας κρατήσει συγκεντρωμένους και σε εγρήγορση.

Ακουσε τι λένε οι χρήστες!

Οι συνεργάτες μας