Η πρόκληση για πρωτείνη

Μια πρόκληση πρωτεΐνης 3-εβδομάδων, με οικοδεσπότη τον Παναγιώτη Κώττα, που ενισχύει την σημασία της αξιοποίησης της διατροφικής πρωτεΐνης για τη βελτίωση της μυϊκής υγείας και της μακροζωίας!

Ξεκίνημα

29 Μαΐου 2023

Τί ακριβώς είναι η πρόκληση;

Γιατί να πάρω μέρος στο πρόγραμμα?

Αυτή η πρόκληση είναι για όλους που έχουν κίνητρο να μάθουν τη σημασία της διατροφικής πρωτεΐνης και πώς να την ενσωματώσουν στα καθημερινά γεύματα με στόχο την οικοδόμηση, την προστασία και τη διατήρηση των σκελετικών μυών.

 • Θέλετε να μάθετε πώς να ανακτήσετε την ενέργειά σας, να βελτιώσετε τη σύνθεση του σώματός σας και να έχετε την ικανότητα να κάνετε τις δραστηριότητες που αγαπάτε; Αυτή η πρόκληση θα σας δείξει το μόνο πράγμα που μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα που θα αλλάξει δραματικά την υγεία σας.
 • Νιώθεις κούραση ακόμα και αν κάνεις προπόνηση για ώρες καθημερινά, ή τρέφεσαι υγιεινά? 
 • Όταν η ποσότητα της πρωτεΐνης που καταναλώνουμε, όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους. Θα έχεις περισσότερη ενέργεια και λιγότερες λιγούρες. Όταν η καθημερινή σου ρουτίνα καλύπτει τις πρωτεϊνικές σου ανάγκες με συνέπεια, θα αρχίσεις να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο της ψυχικής και σωματικής μου υγείας.
 

Παίρνοντας μέρος θα

 • Μάθεις τα πάντα γύρω την πρωτείνη.
 • Έχεις πρόσβαση στα μίνι προγραμματα του ketOntrack σε έκπτωση 50% 
 • Πάρεις ένα πλήρες διατροφικό πρόγραμμα που μπορείς να εφαρμόσεις αμέσως
 • Λαμβάνεις εβδομαδιαία εμαιλ
 • Έχεις πρόσβαση στο ιδιωτικό γκρουπ του ketOntrack όπου θα μιλάμε σε όλη τη διάρκεια της πρόκλησης.
 • Συμμετέχεις σε 1 ζωντανή Ζοομ συναντήσεις για να ξεκαθαρίσουμε ότι ερωτήσεις έχεις.
 • Μαγειρέψουμε μαζί ζωντανά

Μερικά από τα οφέλη της πρωτείνης

Η πρωτείνη είναι το πιο βασικό δομικό συστατικό για όλα τα κύτταρα μας.

 • Εξισορροπεί το σάκχαρο του αίματος
 • Αυξάνει την Ενέργεια
 • Βελτιώνει τη διανοητική διαύγεια
 • Μειώνει τις φλεγμονές
 • Βελτιώνει τη σύνθεση του σώματος
 • Μειώνει τις λιγούρες

Σε διαβεβαιώνω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία!

Περίληψη

Διάρκεια

3 εβδομάδες

Ξεκίνημα

29 Μαίου 2023

Τιμή

€29

Γλώσσα

Ελληνικά

Επίπεδο

Αρχικό

Η δομή της πρόκλησης

3 εβδομάδες διάρκεια

Στις 3 εβδομάδες θα πάρεις συγκεκριμένες οδηγίες και ένα διατροφικό πλάνο που μπορείς να ακολουθείς κάθε μέρα.

Συνερδίες στο διαδίκτιο

Κάθε εβδομάδα θα βρίσκεται όλο το γκρουπ μαζί, να συζητήσουμε την πρόοδο και τις δυσκολίες. Θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών να δημιουργήσουμε σωστές εμπειρίες. Παράλληλα θα υπάρχουν εβδομαδιαία εμαιλ με άρθρα για διάβασμα και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα

Θα σου παρέχουμε

Το πρόγραμμα είναι καθοδηγούμενο από τον coach σου. Θα έχουμε 2 εβδομαδιαίες συνεδρίες.

Θα παίρνεις κάθε εβδομάδα ένα εμαιλ που θα καλύπτει μια μεγάλη θεματολογία γύρω από την πρωτείνη με συγκεκριμένες συμβουλές και οδηγίες. 

Θα υπάρχει διατροφικό πρόγραμμα, γευστικές συνταγές ενώ με την χρήση του Cronometer θα μάθεις πως να παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι.

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Είμαι πιστοποιημένος nutritional coach και personal trainer. 

Η γνωριμία μου με το αντικείμενο της διαλειμματικής νηστείας και της κετογονικής διατροφής έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μειωμένης προσοχής που έδινα στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Είχα αρχίσει δυστυχώς να παρατηρώ αρνητικές αλλαγές στο σώμα μου, είχα βάλει επιπλέον κιλά, ακόμα κι αν, όπως πίστευα τότε, η διατροφή μου δεν ήταν άσχημη. Ανακάλυπτα καθημερινά ότι “ξέμενα” από ενέργεια, ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να διατηρώ την συγκέντρωση μου, κλπ. 

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι για την υγεία μας οι καθημερινές μας συνήθειες. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής αλλά και για την επίτευξη όλων των στόχων μας. 

Η προσωπική μου δέσμευση είναι να είμαι δίπλα σε όλους με τους οποίους δουλεύω, καθ ‘όλη τη διάρκεια της μεταμόρφωσης του τρόπου ζωής τους, για να αποκτήσουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις πεποιθήσεις που απαιτούνται. 

Πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Η αυτοεκπλήρωση προκύπτει όταν μοιράζεσαι, συμβουλεύεις και νοιάζεσαι για τους άλλους και αυτό είναι που θέλω να πετύχω με το ketOntrack. Να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου, να βοηθήσω και συμβάλλω στο ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Not sure? Not a problem

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Subscribe to our weekly newsletter focusing on gaining that optimal health. The newsletter features the latest ketOntrack news, articles and thoughts around health, tasty recipes, product recommendations, and much more.