Δυνατά κόκκαλα

Ένα μίνι πρόγραμμα για όλα αυτά που θέλετε να ξέρετε για να έχετε δυνατά κόκκαλα σε όλες τις ηλικίες

Τι είναι τα μίνι προγράμματα?

Σε απασχολεί κάτι και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;

Άρχισε σήμερα με τα μίνι προγράμματα του ketOntrack

Σύνοψη του προγράμματος

Το πρόγραμμα περιέχει 6 θέματα για όλα αυτά που θέλετε να μάθετε για τα όστα. Θα μάθετε για την οστεοπόρωση, ποιά διατροφή πρέπει να ακολουθούμε , την σημασία της γυμναστικής και όχι μόνο

Διάρκεια

1 Εβδόμάδα

Τιμή

€49
€29

Γλώσσα

Ελληνικά

Επίπεδο

Για αρχάριους

Περιεχόμενο

Τι ειναι τα οστα

Start the course with the right foundation. Prepare everything you need and setup for success.

Οστεοπορωση

Remove refined food which have low nutritional density and cause various gut issues and disease.

Διατροφη για γερα κοκκαλα

Remove wheat as a first step to reduce high sugar foods. Reduce your eating window to 10 hours.             

Συμπληρωματα

Experience the benefits of a 16/8 fasting protocol for weight loss, health and longevity

Γυμναστικη

Go Low carb. Further remove high carb sources. 

Συνοψη και επομενα βηματα

As a last step we will further reduce our carb intake to aim for 20grams per day

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Η γνωριμία μου με το αντικείμενο της διαλειμματικής νηστείας και της κετογονικής διατροφής έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μειωμένης προσοχής που έδινα στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Είχα αρχίσει δυστυχώς να παρατηρώ αρνητικές αλλαγές στο σώμα μου, είχα βάλει επιπλέον κιλά, ακόμα κι αν, όπως πίστευα τότε, η διατροφή μου δεν ήταν άσχημη. Ανακάλυπτα καθημερινά ότι “ξέμενα” από ενέργεια, ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να διατηρώ την συγκέντρωση μου, κλπ. 

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι για την υγεία μας οι καθημερινές μας συνήθειες. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής αλλά και για την επίτευξη όλων των στόχων μας. 

Είναι τιμή μου πλέον, να βρίσκομαι στη λίστα του New York Journal με τους κορυφαίους 30 συμβούλων διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτή η επιβράβευση ήταν πιστεύω το αποτέλεσμα της προσωπικής μου δέσμευσης με τους πελάτες μου. Είμαι δίπλα τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της μεταμόρφωσης του τρόπου ζωής τους, για να αποκτήσουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις πεποιθήσεις που απαιτούνται. 

Πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Η αυτοεκπλήρωση προκύπτει όταν μοιράζεσαι, συμβουλεύεις και νοιάζεσαι για τους άλλους και αυτό είναι που θέλω να πετύχω με το ketOntrack. Να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου, να βοηθήσω και συμβάλλω στο ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Not sure? Not a problem

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Subscribe to our weekly newsletter focusing on gaining that optimal health. The newsletter features the latest ketOntrack news, articles and thoughts around health, tasty recipes, product recommendations, and much more.