Διαλειμματική νηστεία

Ένα μίνι πρόγραμμα για όλα αυτά που θέλετε να μάθετε για την διαλειμματική νηστεία και τα οφέλη της.

Τι είναι τα μίνι προγράμματα?

Σε απασχολεί κάτι και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;

Άρχισε σήμερα με τα μίνι προγράμματα του ketOntrack

Σύνοψη του προγράμματος

Θεωρώ την καθημερινή διαλειμματική νηστεία, την πιο σημαντική βάση για την υγεία μας. Το να απέχουμε για κάποιες ώρες από το φαγητό έχει απιστεύτα οφέλη για την μακροζωία μας, την ενέργεια μας και το πως νιώθουμε. Με αυτό το μίνι πρόγραμμα που περιέχει 7 θέματα θέλω να σου μεταφέρω την σημασία της διαλειμματικής και πως μπορείς και έσυ να την εντάξεις στην ζωή σου.

Διάρκεια

1 Εβδόμάδα

Τιμή

€49
€19

Γλώσσα

Ελληνικά

Επίπεδο

Για αρχάριους

Το μίνι-πρόγραμμα θα γίνει διαθέσιμο στις 03 Οκτωβρίου.

Περιεχόμενο

Τι ειναι Διαλειμματικη Νηστεια

Διαλειμματική νηστεία και η εξέλιξη μαΣ

η νηστεία είναι κεντρικη στο μοντέλο της ενέργειας

Τι συμβαίνει όταν δεν τρώμε

Τα πολλά οφέλη της νηστείας

Μύθοι και αλήθειες

Συνοψη και επομενα βηματα

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Η γνωριμία μου με το αντικείμενο της διαλειμματικής νηστείας και της κετογονικής διατροφής έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μειωμένης προσοχής που έδινα στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Είχα αρχίσει δυστυχώς να παρατηρώ αρνητικές αλλαγές στο σώμα μου, είχα βάλει επιπλέον κιλά, ακόμα κι αν, όπως πίστευα τότε, η διατροφή μου δεν ήταν άσχημη. Ανακάλυπτα καθημερινά ότι “ξέμενα” από ενέργεια, ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να διατηρώ την συγκέντρωση μου, κλπ. 

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι για την υγεία μας οι καθημερινές μας συνήθειες. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής αλλά και για την επίτευξη όλων των στόχων μας. 

Είναι τιμή μου πλέον, να βρίσκομαι στη λίστα του New York Journal με τους κορυφαίους 30 συμβούλων υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτή η επιβράβευση ήταν πιστεύω το αποτέλεσμα της προσωπικής μου δέσμευσης με τους πελάτες μου. Είμαι δίπλα τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της μεταμόρφωσης του τρόπου ζωής τους, για να αποκτήσουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις πεποιθήσεις που απαιτούνται. 

Πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Η αυτοεκπλήρωση προκύπτει όταν μοιράζεσαι, συμβουλεύεις και νοιάζεσαι για τους άλλους και αυτό είναι που θέλω να πετύχω με το ketOntrack. Να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου, να βοηθήσω και συμβάλλω στο ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Not sure? Not a problem

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Subscribe to our weekly newsletter focusing on gaining that optimal health. The newsletter features the latest ketOntrack news, articles and thoughts around health, tasty recipes, product recommendations, and much more.