Άσκηση, βάλε τις βάσεις

Εβδομαδιαία ζωντανά Zoom μαθήματα για να βάλεις τις βάσεις στην γυμναστική

Γιατί να αρχίσεις?

Σε απασχολεί κάτι και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;

Άρχισε σήμερα με το ketOntrack

Σύνοψη

Θα σε βοηθήσω να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στην γυμναστική. Κάθε εβδομάδα θα κάνουμε ένα απλό πρόγραμμα το οποίο μπορείς να το επαναλαμβάνεις στο δικό σου χρόνο κάθε μέρα. 

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, θα κάνουμε διαφορετικές ασκήσεις και πρακτικές όπως γιόγκα, τρεξιμο, HIIT κτλ. Θα μιλάμε, θα περνάμε καλά και θα βάλουμε την γυμανστική στη ζωή σου. Εύκολα και σωστά.

 

Διάρκεια

Μηνιαία συνδρομή
Ξεκίνημα 30 Οκτωβρίου

Τιμή

€49
€20 / μήνα

Γλώσσα

Ελληνικά

Επίπεδο

Για αρχάριους

Πιο αναλυτικά

Δεν θέλουμε απλώς να ζήσουμε. Θέλουμε να ζήσουμε καλά. 
Και τις περισσότερες φορές το συστατικό που λείπει είναι η γυμναστική και κατά επέκταση η δύναμη. Γυμναστική είναι το μυστικό της μακροζωίας.

Και θέλουμε να είμαστε δυνατοί. Μην σκέφτεσαι όμως την μυική μάζα. Θέλω να σκεφτείς ότι το αντίθετο του δυνατός είναι το αδύναμος. Θέλεις να είσαι αδύναμος ? Όχι φυσικά.

Τι θα μάθεις
Για να αυξήσουμε λοιπόν τη δύναμη μας πρέπει να αναπτύξουμε 3 δεξιότητες.

  1. Να έχουμε πλήρες εύρος κίνησης σε όλες τις αρθρώσεις μας. Να είναι όλες δηλαδή οι θέσεις προσβάσιμες. Να μπορούμε, για παράδειγμα, να κάνουμε βαθιά καθίσματα.
  2. Να είμαστε σταθεροί. Σταθερότητα είναι η δυνατότητα να κρατήσουμε μια θέση σταθερή και να έχουμε αρκετή δύναμη να κρατήσουμε αυτή τη θέση.
  3. Να αυξήσουμε τη διάρκεια της άσκησης στο χρόνο και να μπορούμε να παράγουμε περισσότερο έργο.


Σε ενδιαφέρει;
Το ketΟntrack θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυτές τις δεξιότητες και να βάλεις τις βάσεις για να γίνεις πιο δυνατός/η.

Για να το πετύχουμε αυτό θα δουλέψουμε μαζί προκειμένου να μάθεις να εκτελείς σωστά 8 ασκήσεις. Αυτές είναι

1. Καθίσματα
2. Προεκτάσεις
3. Πιέσεις ώμου
4. Προεκτάσεις γοφών
5. Πιέσεις στήθους
6. Κωπηλατική
8. Πιέσεις τρικέφαλου
9. Πιέσεις δικέφαλου

Με ποιο τρόπο
Θα μάθουμε αυτές τις ασκήσεις, χρησιμοποιώντας το ίδιο μας το σώμα, μέσα από κινήσεις γιόγκα που θα μας επιτρέψουν να κινούμαστε συνεχώς μέσα στον χώρο για να δουλέψουμε το νευρικό μας σύστημα και την ευλυγισία μας.

Τι θα χρειαστείς
Το μόνο που θα χρειαστείτε ένα γιόγκα ματ, 1-2 λάστιχα και ένα ζευγάρι γιόγκα blocks.

Ο Coach σου

Για τον Παναγιωτη

Η γνωριμία μου με το αντικείμενο της διαλειμματικής νηστείας και της κετογονικής διατροφής έγινε πριν από περίπου 10 χρόνια, ως αποτέλεσμα της μειωμένης προσοχής που έδινα στον εαυτό μου και στο σώμα μου. Είχα αρχίσει δυστυχώς να παρατηρώ αρνητικές αλλαγές στο σώμα μου, είχα βάλει επιπλέον κιλά, ακόμα κι αν, όπως πίστευα τότε, η διατροφή μου δεν ήταν άσχημη. Ανακάλυπτα καθημερινά ότι “ξέμενα” από ενέργεια, ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να διατηρώ την συγκέντρωση μου, κλπ. 

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι, συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές είναι για την υγεία μας οι καθημερινές μας συνήθειες. Αλλά και πόσο σημαντική είναι η υγεία μας για την παραγωγικότητα, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και καλής ζωής αλλά και για την επίτευξη όλων των στόχων μας. 

Είναι τιμή μου πλέον, να βρίσκομαι στη λίστα του New York Journal με τους κορυφαίους 30 συμβούλων διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτή η επιβράβευση ήταν πιστεύω το αποτέλεσμα της προσωπικής μου δέσμευσης με τους πελάτες μου. Είμαι δίπλα τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της μεταμόρφωσης του τρόπου ζωής τους, για να αποκτήσουν την εμπειρία, τις γνώσεις και τις πεποιθήσεις που απαιτούνται. 

Πιστεύω ότι το να έχεις περισσότερη ενέργεια και να νιώθεις καλύτερα είναι το κλειδί για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. 

Η αυτοεκπλήρωση προκύπτει όταν μοιράζεσαι, συμβουλεύεις και νοιάζεσαι για τους άλλους και αυτό είναι που θέλω να πετύχω με το ketOntrack. Να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου, να βοηθήσω και συμβάλλω στο ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Not sure? Not a problem

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Subscribe to our weekly newsletter focusing on gaining that optimal health. The newsletter features the latest ketOntrack news, articles and thoughts around health, tasty recipes, product recommendations, and much more.